Accident grav în România! A fost activat planul roșu de intervenții

Un nou accident cutremură România, astăzi. Autoritățile au fost nevoite să activeze planul roțu de intervenții.

accident giurgiu
accident giurgiu

Un eveniment rutier deosebit de grav a avut loc astăzi, pe șoselele groazei din România. Accdientul s-a produs în județul Giurgiu, pe Drumul Național 5, în localitatea Călugăreni. În accident au fost implicate o autoutilitară a CNAIR și un autoturism. Două persoane au murit, iar șapte au fost duse la spital. Autoritățile au fost nevoite să blocheze traficul și să activeze planul roșu de intervenții.

Prima persoană a decedat la fața locului, iar la scurt timp, o femeie de 40 de ani a cedat și ea. Bilanțul victimelor este mare.

accident giurgiu
accident giurgiu

A crescut și numărul persoanelor duse la spital, după evaluarea de către echipele medicale. Dacă inițial nu se știa ce se întâmplă cu pacienții, medicii au schimbat rapid planul. Toți cei care au rămas în viață au fost duși la spital.

Mai mult, șase persoane au fost preluate de ambulanțe și transportate la spitale din București, iar una a fost dusă cu elicopterul la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca. Situația lor nu este una îmbucurătoare, iar pentru mulți dintre ei a fost nevoie urgentă de intervenție medicală.

În cumplitul accident au fost implicate nu mai puțin de zece persoane. Trei dintre acestea se aflau în autoturism și alte șapte erau în autoutilitară. Două persoane au fost încarcerate în autoutilitară, iar una în autoturism. Impactul a fost extrem de puternic.

Sursă foto: Mihaita Grigore Facebook

Accident cumplit și în București

Un alt accident puternic a avut loc aseară, în Municipiul București. Accidentul tragic a avut loc în fața Palatului Parlamentului. Un șofer care merge dinspre Bulevardul Libertății spre bulevardul Unirii s-a izbit puternic de un motociclist. Se pare că șoferul motocicletei era chiar un polițist de la Brigada Rutieră. Acesta avea 30 de ani și a murit pe loc. Decesul polițistului a fost anunțat chiar de colegii săi. Acesta ar fi pierdut controlul motocicletei și așa a ajuns să intre în mașina de pe contrasens. Medicii au făcut tot posibilul să îl salveze, însă nu au putut decât să constate decesul, deoarece bărbatul prezenta semne incompatibile cu viața.