Adela Popescu a publicat recent imagini emoționante cu bebelușul ei și al lui Radu Vâlcan pe contul personal de socializare, cei doi apărând pentru prima oară împreună doar ei doi.

Vedeta a devenit mamă pentru a treia oară cu trei luni în urmă și, într-o postare recentă, mărturisește care sunt avantajele de a avea frați mai mari…

Adela Popescu, imagini cu bebelușul. În urmă cu trei luni, Adela Popescu a devenit mamă pentru a treia oară. Radu Vâlcan este din nou tată de băiat. Cei doi actori mai au doi băieți împreună: Alexandru, în vârstă de 5 ani, și Andrei, în vârstă de 2 ani, micuțul urmând să primească un nume cu aceeași inițială – Adrian. Deși nu este foarte „darnică” în privința imaginilor cu cel mic, Adela Popescu le-a arătat totuși fanilor câteva imagini cu cel mai nou membru al familiei.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit, cu trei luni în urmă, din nou părinți de băiat, iar micuțul Adrian a fost bine primit de frățiorii lui mai mari. Chiar dacă vedeta obișnuiește să posteze fotografii cu Alex și Andrei, până recent fanii ei nu au reușit să îl vadă în totalitate pe cel mai nou membru al familiei. Ocazia s-a ivit în momentul în care Adela a postat un InstaStory în care bebelușul apare alături de tatăl său.

„Un bebeluș și tatăl lui’ a scris actrița în descrierea imaginii, în care Radu și Adrian au un moment tată-fiu. Micuțul, aflat în pătuț, stă lângă tatăl său, care lucrează la laptop. Recent, actrița a postat și o fotografie în care mama ei apare împreună cu cel mai nou membru al familiei în brațe, cu ocazia zilei acesteia de naștere.

Și cum viața cu trei copii nu e simplă, Adela Popescu a avut inspirația de a opri din hăinuțele fraților mai mari ale lui Adrian, pe care acum le-a reciclat. Actrița a postat o fotografie în care micuțul apare îmbrăcat într-un costumaș vizibil folosit, în dreptul căreia a adăugat cu mult umor: „La al treilea nu mai investești”. Dar aceasta este o practică obișnuită printre mămici, doar și Kate Middleton, soția Prințului William, și ea mamă a trei copii, obișnuiește să refolească hainele, cei mici moștenindu-le de lafrații mai mari.