Se pare că fără foc nu iese fum, astfel că, după ce luni de de zile s-a speculat că Laurențiu Reghecampf și Anamaria vor divorța, iată că adevărul iese la iveală!

Actualul antrenor al Universității Craiova a mărturisit pentru CANCAN.RO că a depus actele prin care a demarat divorțul de Anamaria Prodan. Reghe și impresara au o relație de 15 ani, însă recent s-a aflat că antrenorul urmează să devină tată peste doar șase luni, actuala sa iubită fiind însărcinată.

Reghecampf: ”Personal, am depus actele de divorț”
”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, Laurențiu Reghecampf, soțul impresarei.

Laurenţiu Reghecampf Jr., reacție vehementă după declarațiile tatălui său
UPDATE: Laurențiu Reghecamph Jr. a revenit pe contul său de socializare cu o nouă postare, în care explică că nu el a fost cel care a postat fotografia și mesajul cu tatăl său, contul său fiind spart, astfel că tot ce a postat de aseară sau mesajele pe care le-a trimis, nu i-au aparținut!

După ce antrenorul a recunoscut că va divorța de Anamaria Prodan, fiul său, Laurenţiu Reghecampf Jr, a reaționat pe rețelele de socializare. Acesta a postat o fotografie alături de tatăl său, iar comentariul la aceasta și-a șocat urmăritorii! ”🖤ai murit pt mine 😔forever!”, sunt cuvintele scrise de fiul lui Reghecampf și al Aneimaria Prodan.