Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează după 15 ani de căsătorie. Iar, acum, impresara face dezvăluiri neașteptate despre planurile sale din viitorul apropiat.

În ultima vreme, au tot existat zvonuri referitoare la un posibil divorț între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. De fiecare dată, însă, impresara a negat vehement orice speculație și susținea că cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. Iată, însă, că adevărul era altul.

Antrenorul Craiovei a decis să pună capăt mariajului cu Anamaria Prodan. Chiar și în această situație, impresara își apără, în continuare, soțul și familia. Soția lui Laurențiu Reghecampf se gândește la copiii ei, iar recent a făcut o dezvăluire neașteptată.

În ciuda faptului că are două fete dintr-o căsnicie anterioară și un băiat cu antrenorul Craiovei, Anamaria Prodan se gândește serios să înfieze un copil. Familia este cea mai mare bogăție pentru impresară: ”Aş mai vrea să fac un copil, dar nu mai pot. Aş fi vrut… Probabil o să înfiez unul. E cel mai frumos lucru pe care îl poate face cineva pentru un copil. Orice bărbat mai pleacă, dar atunci când găseşti un bărbat adevărat… acesta îşi face mai întâi familia fericită. Un bărbat care pleacă la primă adiere de vânt e un bărbat slab, care nu merită. Sunt curtată pentru că bărbatul e un cuceritor prin natură. Eu sunt o femeie, dar gândesc că un bărbat. Ştiu că dacă m-aş fi culcat cu cineva din fotbal nu aş mai fi fost cine sunt azi”, a mărturisit Anamaria Prodan în cadrul emisiunii ”Teo Show”.

Reghe: ”Este un moment delicat din viața mea”
Laurențiu Reghecampf a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, faptul că a depus deja actele de divorț. De asemenea, antrenorul a mărturisit că este o perioadă dificilă din viața sa.

”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, ne-a mărturisit Laurențiu Reghecampf.