România are tot mai multe persoane care se întorc împotriva Guvernului, di cauza măsurilor luate de autorități pentru limitarea cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus. Artistul Dan Bittman a transmis oficial că el consideră că nemulțumirile populației sunt din ce în ce mai mari. El nu crede că politicienii vor ieși bine din acest lucru. Artistul este de părere că tot mai mulți oameni se vor sătura și vor ieși în stradă, așa cum s-a întâmplat azi în București, Brăila și Constanța.

Dan Bittman consideră că Guvernul va pica, din cauza restricțiilor date împotriva coronavirusului. Acesta este unul dintre artiștii care respectă restricțiile, însă care este de părere că totul este o făcătură. Nu doar o dată a existat situația în acre Bittman să publice diverse mesaje de atac asupra Guvernului sau să facă declarații incendiare pe la emisiunile TV. Acum, artistul iese public cu noi declarații.

N-am niciun apel, oamenii aceia nu merită nici măcar să fie băgați în seamă. Să nu uite că nici Ceaușescu nu credea că va fi dat jos până în ultima clipă. Vedem politicieni care acum 10-15 ani erau atotputernici și acum au picat.

Să nu creadă că vor scăpa de mânia populară! Vor da socoteală, așa cum au dat și alți policieni care se credeau pe cai mari, dar care au picat.”,a spus Dan Bittman, la Antena 3.

dan bitman
dan bitman

Dan Bittman, fanul numărul 1 al Dianei Șoșoacă

Dan Bittamn este unu dintre cei mai mari susținători ai Dianei Șoșoacă. De fiecare dată când aceasta a instigat românii la protest sau a atacat Guvernul, Dan Bittman i-a sărit în apărare. Pentru mulți dintre români, atitudinea artistului a fost uluitoare. În legătură cu acțiunile sale, multe persoane din clasa politică au declarat că România este o țară liberă și că fiecare are dreptul să își exprime părerea. Mai mult, Bittman nu poate fi pedepsit pentru declarațiile sale, deoarece nu există o lege în acest sens. În ciuda eforturilor depuse de autorități, dezinformarea populației se poate face sub orice formă. Mai mult, artistul a dovedit de fiecare dată că respectă măsurile date pentru limitarea cazurilor de coronavirus. Cu toate acestea, artistul nu ezită nicio ocazie în care să transmită că nu crede în coronavirus și în măsurile date de Guvern.