Bombă în politică! Dragnea se întoarce șef la PSD

Liviu Dragnea luptă să iasă rapid din închisoare pentru a relua funcția de lider al Partidului Social Democrat.

Bombă în politică! Dragnea se întoarce șef la PSD
Bombă în politică! Dragnea se întoarce șef la PSD

Fostul secretar general al social democraților, Codrin Ștefănescu, a ieșit public cu noi declarații legate de Liviu Dragnea. Acesta a explicat că planul său este să nu renunțe la PSD, deoarece urmează vești care vor zgudui lumea politică.

Cum s-a aflat de întoarcerea lui Dragnea

Ștefănescu își dorește, împreună cu Dragnea, să recupereze conducerea partidului PSD. Asta s-ar întâmpla imediat ce Dragnea ar ieși din închisoare. Și până la această schimbare în partidul democraților nu ar fi mult. Liviu Dragnea are de executat o pedeapsă de trei ani și șase luni. El poate ieși în această toamnă, cu un an și trei luni mai devreme, fiindu-i redusă o parte din pedeapsă, pe motiv de bună purtare în spatele gratiilor. Amintim că Liviu Dragnea a făcut act de voluntariat la atelierul auto al penitenciarului Jilava.

Cât despre Codrin Ștefănescu, mai multe zvonuri au scos la iveală că acesta s-ar muta la alt partid. Imediat ce au ajuns vorbele la el, fostul secretar a ținut să dea lămuriri clare despre activitatea sa politică. Bineînțeles, activitatea și planurile sunt strâns legate de Liviu Dragnea. Codrin este singurul politician care l-a vizitat cel mai des pe Dragnea, la închisoare. Cei doi au planuri mari împreună. De altfel, alături de ei este și logodnica lui Dragnea, Irina Tănase.

Bombă în politică! Dragnea se întoarce șef la PSD
Bombă în politică! Dragnea se întoarce șef la PSD

„Au apărut zvonuri privind plecarea noastră la un alt partid! Sunt false! Eu cred în continuare că ne vom recupera PSD-ul din mâna academiștilor SRI! Și că vom reveni la mesajele publice pe care oamenii le așteaptă de la noi. Că vom deveni din partid-moluscă și predat noii puteri, din nou partid al oamenilor curajoși! Iar Liviu Dragnea când se va întoarce acasă, în primul rând trebuie să se ocupe de sănătatea sa! E obligatoriu să facă asta! Sper că am lămurit acum situația!”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

O nouă încercare, un nou partid

De altfel, Codrin Ștefănescu se mai referă, în acest context, la o informație apărută în mass media din România, potrivit căreia lui Liviu Dragnea i se pregătește un nou proiect politic. Este vorba de PER, partid care a strâns mai mulți foști lideri PSD, apropiați de Dragnea. Nici Dragnea și nici Codrin nu vor părăsi PSD, spune acesta din urmă. Rămâne de văzut însă ce se va întâmpla cu adevărat atunci când fostul lider PSD va ieși din închisoare. Până atunci, PSD-ul este condus de liderul interimar Marcel Ciolacu.