Cum s-a îmbrăcat mama Geta la botezul unicului său nepot. Familia Sterp are parte de momente emoționante. Fiul lui Culiță Sterp a fost creștinat în urmă cu câteva ore. Mama Geta a purtat o rochie surprinzătoare, fiind extrem de fericită că fiul său i-a dăruit un nepotel. Ileana, fiica cea mare a acesteia a născut în urmă cu câteva luni, o fetiță minunată. Mama Geta este cea mai fericită bunică!

Culiță a avut alături cele mai importante persoane din viața sa. Iancu, Geta, Ileana și mama Geta au fost prezenți la cel mai mare eveniment din viața artistului. De asemenea, foștii concurenți de la Survivor România, Andrei Ciobanu și Marilena Ciucureanu au fost și ei invitați. Culiță Sterp a purtat un costum elegant, de culoarea verde muștar, dar nici invitații săi nu s-au lăsat mai prejos.

Cu toate astea, mama Geta a atras atenția tuturor cu ținuta sa. Mama artistului a ales o rochie verde, lungă, asortate cu o pereche de sandale albe. Nici surorile artistului nu s-au lăsat mai prejos. Ileana și Geta au purtat două rochii senzaționale, care le-a scos în evidență frumsețea. Sorin Pușcașu și Ștefan Ciuculescu de la Survivor România au participat și ei la botez.

Cu câteva zile în urmă, Culiță declara că nu va cânta la botezul fiului său, ci vrea să se bucure de această zi importantă din viața lui. „Eu am cantat la foarte multe botezuri si erau copiii mari. Chiar ieri am apucat sa ne facem lista de invitati si am zis sa incercam sa facem.Nu stim deocamdata. Nu cant la botez, sunt o gramada care canta, din breasla mea, prieteni de-ai mei. Or sa fie o gramada de cantareti, nu mai cant si eu. Si asta, cu cantatul, se zicea ca poarta ghinion. Bine, eu nu cred ca poarta ghinion neaparat, dar mai bine nu. O sa ma distrez, o sa ma simt bine ”, a spus Culiță Sterp, la Teo Show.