Îndrăgitul artist Dan Bittman a răbufnit public la scurt timp după ce a aflat de noile restricții din România, cade vor fi aplicate din această noapte. Artistul dă de pământ cu autoritățile și declară că nu crede în coronavirus, susținând că totul este o manipulare. Declarațiile sale au făcut rapid înconjurul în mediul online.

Declarațiile lui Bittman au uimit românii

Artistul susține că este unul dintre cei care chiar au respectat regulile de protecţie date de autorități pentru limitarea răspândirii virusului şi cele de distanţare, însă consideră că oamenii au fost mințiți și manipulați.

bitman
bitman

Mă bucur că sunt națiuni care au început să se trezească, ne-am lăsat mințiți, manipulați. Eu am jucat acest joc de un an de zile în condițiile legi, când mi s-a zis să pun mască, am pus mască, dar când văd că niște oameni se cred mai deștepți decât mine…încearcă să mă prostească pe față, nu cred că e cazul să mai stăm la discuții”, a spus Dan Bittman, la Xtra Night Show, conform Spynews.

Discuțiile create de Dan Bitman au pornit după fe Hotărârea de Guvern care prevede noi restricţii de circulaţie şi pentru agenţii economici, aplicabile în funcţie de rata de infectare din fiecare localitate, a fost publicată în Monitorul Oficial.

Dan Bittman, în tabăra Dianei Șoșoacă

Mai mult, nu este pentru prima dată când Dan Bittman se arată nemulțumit de deciziile luate de autorități. Acesta a explicat de mai multe ori că nu crede în tot ceea ce se întâmplă, chiar dacă este nevoit să respecte regulile, la fel ca toți ceilalți români. Artistul este un fan și un susținător înfocat al senatoarei Diana Șoșoacă. De fiecare dată când aceasta din urmă a creat scandaluri publice și a instigat românii la proteste, Dan Bitman a ieșit imediat public și i-a luat apărarea. Acesta consideră că Diana Șoșoacă are dreptate în tot ceea ce spune și că merită să fie sprijinită. Pentru mulți dintre români, decizia lui Bittman de a fi în cealaltă tabără a venit ca un șoc. Cu toate acestea, el nu poate fi pedepsit sau blamat, deoarece respectă totuși măsurile luate de Guvern, în încercarea de a limita cazurile de îmbolnăvire.