Dăncilă, acuzații istorice de trădare! Barna este implicat

Dăncilă
Dăncilă

Viorica Dăncilă nu se oprește din drumul său în a spune lucrurilor pe nume. Aceasta își acuză social democrații de trădare. Unul dintre cei pe care îi acuză de trădarea propriului partid este chiar Marcel Ciolacu.

Viorica Dăncilă aduce o serie de acuzații grave de trădare la adresa lui Paul Stănescu și lui Marcel Ciolacu. Aceasta susține că, datorită ei Barna nu a câștigat alegerile prezidențiale și că PSD ar fi avut doar de câștigat prin candidarea lui Dăncilă la prezidențiale. Cu toate acestea, același PSD, propriul partid, i-a cerut Vioricăi demisia.

Potrivit Vioricăi Dăncilă, Paul Stănescu i-ar fi spus că nu avea ce să caute la alegerile prezidențiale. Aceasta a insistat să candideze, deoarece era pe funcția de șef de partid. Cel care i-a propus Vioricăi să candideze la alegerile pentru funcția de președinte ar fi fost chiar Marcel Ciolacu. De altfel, Dăncilă mai susține că, dacă PSD nu ar fi intrat în turul 2, Dan Barna avea cele mai mari șanse de a ajunge președintele României.

Social democrații s-au trădat singuri

În interviul pe care l-a oferit, Viorica Dăncilă a vorbit despre trădarea sa și a PSD, în contextul moțiunii de cenzură. Ea este convinsă și vrea să arate întregii țări cum actualul președinte al social democraților, Marcel Ciolacu și Paul Stănescu, secretarul general au organizat o trădare împotriva partidului.

Dăncilă
Dăncilă

„Mulți oameni vor crede că acest demers este unul de răzbunare. Nu, nu este răzbunare. Dacă doream răzbunare veneam cu aceste dezvăluiri înainte de alegerile locale sau parlamentare. Este un demers pentru adevăr, eu cred că PSD se poate reclădi doar prin adevăr. Am folosit aceste cuvinte pentru actualul președinte PSD Marcel Ciolacu și când am vorbit de trădare m-am referit la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului pe care l-am condus, dar și la învestirea noului guvern, unde Marcel Ciolacu a avut un rol foarte important”, a declarat Dăncilă.

Guvernul Dăncilă a picat tot din cauza PSD?

Viorica Dăncilă a mai povestit că la moțiunea de cenzură care a fost organizată împotriva sa, în anul 2019, a fost totul ogranizat tot de colegii săi de partid.. Aceștia au decis că este mai bine să pice guvernul, decât să rămână Dăncilă la putere. Dăncilă îi acuză pe Marcel Ciolacu, Alfred Simonis și Paul Stănescu că au pregătit totul în defavoarea sa.

La puțin timp după moțiunea de cenzură, Dăncilă mai povestește că liderii PSD au vizitat-o și i-au solicitat să renunțe de urgență la ideea de a rămâne șef de partid. Se pare că ar fi vizitat-o Paul Stănescu, Marcel Ciolacu, Marian Oprișan (PSD Vrancea) și Dragoș Benea (PSD Bacău).