Dăncilă, declarații șocante despre Ciolacu, în cartea sa. „A venit la mine acasă…”

Viorica Dăncilă uimește di nou. Fosta candidată la președinție scoate la iveală povești uluitoare dintre ea și politicieni importanți din România.

Dăncilă, declarații șocante despre Ciolacu, în cartea sa. „A venit la mine acasă...”
Dăncilă, declarații șocante despre Ciolacu, în cartea sa. „A venit la mine acasă...”

Fostul premier al țării și aspirant la funcția de președinte, Viorica Dăncilă a luat decizia de a scoate un volum de carte tip interviu. Prin intermediul cărții, aceasta povestește momente importante din viața sa de politician. Un pasaj important face referire la șeful interimar al PSD-ului, Victor Ciolacu. Aceasta a vorbit, fără rețineri, chiar și de Dragnea.

Volumul intitulat sugestiv „Viorica Dăncilă – partea ei de adevăr” urmează să fie publicat peste doar câteva zile. Aceasta a vorbit despre tensiunile prin care a trecut și relațiile sale cu personaje importante din scena politică. Unul dintre cei despre care se vorbește semnificativ în noul volum de carte este Marcel Ciolacu. Acesta a devenit lider interimar al Partidului Social Democrat, imediat după căderea lui Dragnea și arestarea sa.

„Ciolacu a venit la mine acasă și a jucat un teatru prost”

Viorica Dăncilă povestește despre cum a colaborat aceasta cu fosta și actuala conducere a Partidului Social Democrat. Fosta candidată la prezidențiale a explicat că nu totul a fost roz pe cât se arăta public. Aceasta spune că a avut momente când s-a trezit amenințată de secretarul general al PSD, Paul Stănescu. Acesta i-ar fi spus să se retragă, că altfel o va distruge.

Viorica povestește cum se afla la Parlament, la Grupul PSD din Camera Deputaților. În acel ,moment a sosit o delegație formată din Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Claudiu Manda, Dragoș Benea și Marian Oprișan. Aceștia ar fi cerut ca Dăncilă să își dea demisia cât mai repede, însă ea a refuzat.

Dăncilă, declarații șocante despre Ciolacu, în cartea sa. „A venit la mine acasă...”
Dăncilă, declarații șocante despre Ciolacu, în cartea sa. „A venit la mine acasă…”

În volumul său, Dăncilă povestește cum, după alegerile pentru președintele României, acasă la aceasta a ajuns Marcel Ciolacu. Scopul vizitei acestuia a fost de a o convinge să demisioneze de la șefia PSD. Acesta i-a promis că îi va oferi un post de parlamentar.

„M-a sunat și Ciolacu și mi-a spus că trebuie să vorbim. A venit la mine acasă, unde a jucat o piesă de teatru foarte proastă. S-a așezat pe canapea și mi-a spus cu lacrimi în ochi că îi pare foarte rău de tot ceea ce s-a întâmplat. I-am făcut și un ceai de fructe, pentru că părea foarte afectat”, descrie Viorica Dăncilă scena.

În ultima sa postare publică de pe pagina personală de Facebook, Viorica Dăncilă a explicat că a amânat lansarea cărții după alegerile parlamentare pentru a nu afecta voturile către PSD: Aceasta consideră că acum este momentul pentru lansarea cărții, deoarece sunt foarte multe lucruri care ar trebui spuse.