Sarah Dumitrescu, fiica cea mare a Anamariei Prodan, a avut o reacție surprinzătoare în contextul discuțiilor din spațiul public la adresa familiei sale.

Tânăra le-a atacat pe femeile care apar în preajma lui Reghe și a catalogat drept „maimuțe oribile” femeile care atârnă prin oraș, la portofelul oamenilor bogați.

Fiica Anamariei Prodan a explodat atunci când a fost întrebată despre femeile care tot apar alături de Laurenţiu Reghecampf, în ultima perioadă. Sarah Dumitrescu nu s-a putut abţine şi folosit cuvinte jignitoare la adresa femeilor care apar mereu alături de tatăl său vitreg,d espre care spune că încearcă să îi destrame familia.

Sarah susţine că tot ce s-a scris despre despărţirea mamei sale de Laurențiu Reghecampf, pe care ea îl iubește ca pe un tată, sunt doar minciuni.

„Poze? Poate dacă se țin scai de oameni să ciupească un bănuț că au stomacul lipit de spate de foame … timp de pandemie …

Poate s-a așezat la masă să strângă resturile pentru ceva animal de acasă. Așa zic toate astea … îmi puneți la pachet pentru câinele de acasă?’ Dar nu ies din restaurant şi mănâncă resturile de nu au aer după colț.

Doamne am așa o ură pe genul ăsta. Familia mea a muncit pe brânci să ne lase nouă avere, să aibă numele ăsta şi apar maimuțele astea oribile care se visează domnișoare’, a declarat Sarah Dumitrescu la un post de televiziune, potrivit evz.ro.

Fiica impresarei Anamaria Prodan a mărturisit că are o relaţie foarte bună cu tatăl ei vitreg, vorbesc în fiecare zi şi acesta a asigurat-o că niciodată nu îşi va părăsi familia pentru că e sfântă.

„Vă spun ceva în premieră. Eu vorbesc cu Laurenţiu zilnic. Îi spun așa lui Laurenţiu pentru că este exact ca şi tatăl meu, Tiberiu. Bărbați unici. Tatăl meu Laurenţiu de când aveam 5 ani mi-a zis așa: „Sarah, familia este sfântă nu se trădează niciodată, nu se batjocorește niciodată, nu se părăsește niciodată! Familia înseamnă totul. Nimic nu stă în faţa familiei’.

Aceste cuvinte îmi ghidează viața şi mie, şi fraților mei. Citesc tot ce apare despre familia mea. Normal că este jenant.

Mă întreabă profesorii, prietenii dacă este adevărat ce scriu ziarele. Nu îmi cade bine. Laurenţiu îmi zice să ignor. Să nu citesc pentru că sunt aberații. Mama la fel. Şi eu pe ei îi cred, pe părinții mei’, a mai declarat Sarah Dumitrescu.

Mă întreabă profesorii, prietenii dacă este adevărat ce scriu ziarele. Nu îmi cade bine. Laurenţiu îmi zice să ignor. Să nu citesc pentru că sunt aberații. Mama la fel. Şi eu pe ei îi cred, pe părinții mei’, a mai declarat Sarah Dumitrescu.