Incredibil! Ea este românca în vârstă de 105 ani care s-a vaccinat

O femeie în vârstă de 105 ani este astăzi exemplul României! Femeia a venit la vaccin și a transmis și un mesaj pentru români.

Zoea baltag vaccinată la 105 ani
Zoea baltag vaccinată la 105 ani

Gest uimitor făcut de o femeie de 105 ani din România. Bunica unui medic, românca a înțeles cât de important este să se vaccineze. Mai mult, aceasta a ajuns astăzi la rapel. Ulterior, femeia a ținut să transmită și un mesaj, în contextul campaniei de vaccinare.

Cine este românca vaccinată la 105 ani

Puternica româncă Zoea Baltag are spectaculoasa vârstă de 105 ani. Aceasta a primit astăzi, la Centrul de vaccinare de la Palatul Național al Copiilor, a doua doză de vaccin împotriva coronavirusului. Femeia a fost vaccinată cu PfizerBioNTech împotriva nemilosului virus.

Nu a avut teamă și a intrat și de această dată cu încredere în incinta centrului de vaccinare. Aceasta a fost însoțită de nepoată și strănepot. A povestit că nu a avut reacții adverse după prima doză, iar administrarea celei de a doua doze a decurs foarte bine până în acest moment.

Zoea baltag vaccinată la 105 ani
Zoea baltag vaccinată la 105 ani

Nu, n-am avut nimic. Nici n-am simțit că am făcut vaccinul”, a povestit Zoea.

Nepoata acesteia se ocupă permanent de sănătatea femeii. Aceasta a explicat că vârstnica a ales singură să vaccineze, deoarece conștientizează cât de importantă este vaccinarea.

Zoea baltag vaccinată la 105 ani
Zoea baltag vaccinată la 105 ani

Nu a zis niciodată că nu se vaccinează. Nu a fost nicio discuție în familia noastră că ar fi periculos sau să ne gândim mai bine. Ea a ales să se vaccineze.”, ne-a precizat nepoata senioarei.

În fața jurnaliștilor, femeia a dorit să transmită un mesaj pentru toți românii, ca o încurajare.

E timpul să se vaccineze, singura soluție e asta!”, a transmis Zoea Baltag.

După ce a fost vaccinată și după ce a dat interviul în fața presei, femeia a primit o distincție și un buchet de flori din partea Primăriei Sectorului 4. Aceasta a fost premiată pentru curajul de a înfrunta pandemia SARS-CoV-2 prin vaccinare, oferind astfel un exemplu tinerelor generații. Din păcate, tinerii refuză vaccinarea, de teama efectelor adverse, însă iată cum aceste persoane aleg sa se vaccineze, în ciuda vârstei.

Zoea baltag vaccinată la 105 ani
Zoea baltag vaccinată la 105 ani

La ora actuală, mai multe persoane în vârstă aleg să se vaccineze împotriva coronavirusului. Printre cei mai în vârstă se află chiar și veterani de război.

Sursă foto: Lt. Gabriel Chiriloiu