E însărcinată în trei luni, dar nu are deloc liniște! Corina Caciuc e ”chinuită” de ”admiratoare”. Ghilimelele își au un mare rol, pentru că numai admiratoare nu pot fi numite. Concret, iubita lui Laurențiu Reghecampf s-a trezit, așa, peste noapte, că deține conturi pe Instagram și pe Facebook de care habar nu avea. Și, pentru a lămuri situația, a lansat un apel, pe care CANCAN.RO vi-l prezintă, în exclusivitate.

Hărțuire. Acesta este cuvântul folosit de Corina și care o sperie. Nu-i dă liniștea de care tocmai acum are nevoie. Iubita de 29 de ani a lui Laurențiu Reghecampf a ținut să clarifice totul, așa că și-a exprimat punctul de vedere. Unul în care a anunțat și că diferite mesaje care nu-i aparțin, firește, din moment ce conturile sunt fake, sunt distribuite.

”Nu îmi place să vorbesc în spațiul public, dar se impune să fac o serie de precizări legate de prezența mea în social media. Am constatat de la o vreme încoace că admiratoare din umbră mi-au creat conturi fake pe Instagram și Facebook și că distribuie acolo mesaje care mi-ar aparține.

În realitate, aceste mesaje sunt fabricate – au un conținut fals – și nu-mi aparțin. Din preocuparea acestor admiratoare, înțeleg că eu sunt un model pentru ele, însă fac un apel să-și găsească alte activități. Le recomand să-și schimbe preocupările”, a mărturisit Corina.

Corina Caciuc: ”Dețin un singur cont pe Instagram”
Ea avea să continue, spunând că notorietatea o lasă rece, nu-i place să iasă în evidență. Se ”împacă”, însă, cu popularitatea lui Laurențiu Reghecampf, titratul antrenor, nu numai în România.

”Eu nu postez mesaje legate de mine și de Laurențiu, întrucât îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Atât cât se poate, desigur, având în vedere notorietatea de care beneficiază Laurențiu. Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să trec cu bine.

Sper că înțelegeți dorința mea de a nu fi un subiect de presă, de a avea o viață echilibrată. Dețin un singur cont pe Instagram, care, de altfel, este și privat! Celelalte sunt doar fake-uri, iar unele dintre ele îmi creează prejudicii consistente de ordin moral. Însă, în privința acestora, am contactat o casă de avocatură și voi depune demersuri pe cale legală pentru a-mi apăra onoarea”, a declarat Corina Caciuc.