Diana Șoșoacă, senatoarea exclusă din partidul AUR, la nici un an de la alegerile parlamentare este „campioana la amenzi”. Cel puțib asta susține ministrul de interne. Se pare că femeia a fost grav pedepsită, din nou, după ce a participat la protestele anti restricții de la București, care au avut loc sâmbătă și duminică.

Ce a transmis ministrul Bode

Senatoarea Diana Șoșoacă nu ține cont de reguli și continuă să întoarcă românii împotriva Guvernului. Aceasta participă la toate manifestațiile publice, multe dintre ele fiind organizate chiar de ea. Șoșoacă îi îndeamnă pe români să nu creadă în campania de vaccinare, să nu creadă în coronavirus și să nu poarte masca de protecție. Nu doar o singură dată a fost amendată.

Doamna senator este campioana la amenzi, dar se pare că n-o interesează”, a spus Lucian Bode, chestionat ce amendă a primit pentru participarea fără mască la protestul din 20 martie.

Așadar, senatoarea Diana Șoșoacă a primit trei amenzi după participarea la protestele anti-mască și anti-restricții de sâmbătă, din București. Jandarmeria Capitalei a trimis pe numele parlamentarului independent sancțiuni în valoare totală de 4.500 de lei, câte 1.500 pentru participarea la fiecare dintre cele trei proteste – de la Piața Victoriei, din Parcul Izvor și de la Palatul Cotroceni. Diana Șoșoacă este amendată pentru că s-a prezentat fără mască, nu a păstrat distanța de siguranță față de alți participanți și nu a respectat limita de 100 de participanți.

diana sosoaca
diana sosoaca

Nici Cîțu nu este de acord cu „rebela” Șoșoacă

Acum câteva zile și premierul Florin Cîțu a vorbit despre ceea ce face senatoarea Diana Șoșoacă. Acesta, cât și majoritatea politicienilor poartă o mare dezamăgire asupra activităților desfășurate de Șoșoacă. Acesta a transmis populației să nu mai plece urechea la cea care face parte dim grupul de parlamentari care instigă la nerespectarea legii. El susține că nu are nimic cu protestele, însă îi roagă pe cei care participă la astfel de manifestații să poarte mască, altfel vor fi amendați.

Jandarmii au dat în primă fază 30 de amenzi, în sumă de 29.950 de lei, organizatorilor manifestațiilor anti-restricții din București și mai multor participanți la protest.

Amintim că sâmbătă, maxim 1.000 de oameni s-au adunat în Capitală, în Piața Victoriei și la Universitate, pentru a protesta față de măsurile de combatere a pandemiei. Aceștia nu au purtat mască de protecție și nu au respectat nici măsurile luate de autorități pentru prevenirea și combaterea pandemiei de coronavirus. În acest caz, mulți dintre ei s-au ales cu amenzi destul de mari.