O femeie a cumpărat un set de croșetat dintr-un magazin și a avut un șoc! Nu o să îți vină să crezi ce a găsit

Situație fără precedent pentru o femeie care iubește croșetatul. Femeia a mers la magazin să cumpere un set de croșetat, iar apoi a avut un devărat șoc.

set de crosetat cu droguri
set de crosetat cu droguri

Situație ieșită din comun pentru o femeie pasionată de croșetat. Aceasta a avut parte de un șoc în momentul în care a achiziționat un obiect și a făcut o descoperire șocantă. A fost nevoie de intervenția poliției.

Droguri în setul de croșetat

O femeie a descoperit într-un set de croșetat pe care îl cumpărase dintr-un magazin. A sunat imediat la poliție. Femeia este din Seattle. Aceasta a descoperit un kilogram de cocaină într-un set de croșetat, pe care îl cumpărase dintr-un magazin second-hand. Inițial, prima dată a crezut că este făină, însă apoi și-a dat seama ce conține pachetul și a avut o uimire. A sunat imediat la poliție. Femeia a găsit un pachet care era învelit în cauciuc galben, ce emana un miros neobișnuit, transmite Fox News, citat de Pro TV. Este pentru prima dată când în Seattle se întâmplă o astfel de situație, iar autoritățile sunt uluite de cele aflate.

set de crosetat cu droguri
set de crosetat cu droguri

Femeia a sunat imediat la poliție. Ajunși la fața locului, polițiștii au confiscat pachetul suspect. După ce au analizat mai bine ce conține, polițiștii din Seattle au emis un comunicat de presă prin care au anunțat ce au descoperit. Aceștia au confirmat oficial ulterior că pachetul conținea un kilogram de cocaină.

Anchetă pentru proveniența drogurilor

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a afla de unde proveneau drogurile. Persoana care a încercat să transporte drogurile va fi aspru pedepsită, până la pedeapsa cu închisoarea. De altfel, angajații magazinului vor fi și ei audiați. Polițiștii au nevoie să afle cum a ajuns coletul în magazin. De aici, oamenii legii vor crea o pistă directă către persoana care a vrut să livreze drogurile. Fox News mai anunță că în magazinul respectiv nu au existat nici camere de luat vederi, motiv pentru care ancheta este foarte grea.