Pilotul Titi Aur a fost testat pozitiv la SARS-CoV-2. Acesta a avut nevoie de internare deoarece are o formă medie a bolii, cu simptome destul de puternice. Titi Aur este în Spitalul suport COVID-19 ”Elena Beldiman” din Bârlad, orașul său natal. După ce a fost internat în spital, Titi Aur a ținut să transmită un mesaj pentru toți cei care îi urmăresc postările, dar și pentru toți cei care îl apreciază. Pilotul este extrem de afectat de ce se întâmplă.

Titi Aur a vorbit despre starea sa de sănătate

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Titi Aur a povestit ceea ce a simțit în momentul în care a aflat că s-a infectat cu SARS-COV-2. Acesta a vorbit despre profesionalismul cadrelor medicale de la Spitalul „Elena Beldiman”. În același timp, el le-a mulțumit acestora pentru felul în care îngrijesc pacienții.

titi aur coronavirus
titi aur coronavirus

Oricât de puternic ești sau crezi că ești, când se confirmă că ești infectat cu acest nenorocit de virus, încep să se schimbe un pic valorile în cap. Nu-ți mai dorești milionul de euro ci ai vrea sănătate, începi să accepți că firmele pot funcționa și doar cu colegii tăi, te gândești dacă ai stat suficient cu familia. Dar înainte de a se instala panica, se implică ei, „îngerii de la Bârlad”.

De ce le spun așa? Nu doar pentru că sunt toți la fel, albi din cap până-n picioare: medici, asistenți, personalul de la curățenie, recepție, dar sunt de o bunătate extraordinară. (…) Pentru mine verdictul a fost mai greu pentru că sunt în cei 15% internați, dar în spital este foarte curat, renovat, nu mai are nicio legătură cu vechiul spital, însă cel mai important este comportamentul personalului: excepțional. (…) Felicit întreaga echipă de la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad și sunt sigur că sistemul nostru de sănătate are o mare șansă cu astfel de oameni inimoși”, a transmis Titi Aur.

Titi Aur se simțea rău de mai multe zile

Pilotul a mai explicat că pe data de 28 martie a avut câteva simptome care l-au determinat să meargă la spital. Acesta avea o senzație continuă de oboseală, avea frisoane și o tuse ușoară. După ce a văzut că nu își revine, a decis să își facă un test. Rezultatul a ieșit pozitiv. Pentru că se simțea mai rău, medicii au decis că este nevoie să fie internat, pentru ca evoluția bolii să fie supravegheată.

Românii i-au transmis sute de mesaje de încurajare și se roagă pentru ca acesta să treacă bine de această perioadă grea. În România, situația provocată de coronavirus este din ce în ce mai gravă, mai ales că tot mai mulți artiști, dar și nume mari mor de coronavirus. Săptămâna aceasta, patru nume mari ale muzicii au murit. Trei dintre aceștia au fost răpuși de COVID. Este vorba despre Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă.