Anamaria Prodan trece printr-o perioadă despre care spune că nu îi face cinste nici ei și nici copiilor ei.

Vedeta s-a văzut în postura de soție înșelată de un soț care a depus deja actele de divorț timp în care așteaptă un copil cu cealaltă femeie. Impresara de fotbal a recunoscut că nu se aștepta la un așa comportament din partea lui Laurențiu Reghecampf. Vedeta a fost întrebată, la rândul ei, dacă l-a înșelat vreodată pe Reghe.

Pe fondul discuțiilor despre trădarea soțului ei, Anamaria Prodan a fost întrebată, de către Cătălin Măruță de la Pro Tv dacă l-a înșelat vreodată pe Laurențiu Reghecampf.

Dacă eu te bat pe tine, trăiesc cu tine?  (n.r. se referea la incidentul cu Dan Alexa). Pe vremuri era Penescu, pe urmă a fost Nicolae de la Brașov. Era mai ciudat să mă combine lumea cu femei. Eu trăiesc printre bărbați, a spus Anamaria Prodan în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vedeta a dat de înțeles că soțul ei a mai greșit de-a lungul timpului față de ea și că l-a iertat, însă umilința nu poate merge la nesfârșit.

Despre relația dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa s-a vorbit mult în sensul în care între ei ar fi fost mai mult decât o relație profesională. Anamaria a negat cu vehemență, la fel și Alexa.

Speculațiile au pornit după incidentul din 2019, de la finalul meciului de Liga 1 dintre Astra și FC Botoșani. Atunci, impresara de fotbal l-a pocnit pe Alexa chiar în văzul camerelor de luat vederi.

Vedeta a precizat încă de atunci că nu a fost vorba de nicio gelozie, așa cum s-a speculat, și că totul s-a rezumat la neînțelegeri profesionale.

A fost o discuție despre două transferuri nereușite. M-am enervat foarte tare și m-am aprins. Dan niciodată nu ar da într-o femeie, de asta nu a ripostat, spunea la acea vreme Anamaria pentru gsp.ro.