Astăzi, în Parlamentul României a avut loc un scandal fără precedent și total nedemn de scena politică. Doi deputați au fost foarte aproape de bătaie, în timpul unei întruniri publice. Politicienii și-au aruncat vorbe grele, în fața tuturor.

Cele două persoane care au creat scandalul sunt nimeni altele decât Dan Tănasă, deputat din partea partidului AUR și Silviu Dehelean, deputat din partea partidului USR. Cei doi s-au luat la ceartă pe holurile Parlamentului și au fost aproape de o bătaie bună.

Cei doi s-au luat la ceartă pe marginea subiectului legat de desființare a Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție. Este vorba despre structura operativă din interiorul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, a cărei activitate a devenit operațională din 23 octombrie 2018.

parlamentul-romaniei
parlamentul-romaniei

Deputatul AUR i-a adresat mai multe cuvinte ieșite din comun celui de la USR. Acesta nu a ținut cont de cei din jur, mai ales că se aflau cu toșii într-o instituție demnă de respect.

„Băi păduche, dispari!” și „Îți ordon să dispari!“, sunt vorbele spuse de membrul AUR.

Totul scandalul a plecat de la conferința de presă pe care au susținut-o Stelian Ion și Dan Barna. După votul pentru desființarea SIIJ, Dan Tanasă a fost prezent  la conferința de presă și a încercat să facă un scandal public. În acel moment, doi deputați USR au venit în ajutorul ministrului Justiției și al președintelui USR și au încercat să-l liniștească pe parlamentarul AUR. De aici și până la scandal a fost doar un pas.

AUR- cu scandalul la ordinea zilei

Suntem obișnuiți cu activitatea nedemnă de clasa politică a partidului AUR, ținând cont că senatoarea Diana Șoșoacă, mult timp membră a acestui partid, acționează în fiecare zi împotriva Guvernului și profită de funcția sa publică pentru a organiza proteste și pentru a întoarce românii împotriva propriei țări.