Silviu Prigoană, în moarte clinică. Ce s-a întâmplat cu unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști

A trecut prin multe în viață, dar puțin sunt cei care știu că Silviu Prigoană are un picior amputat. Iată care este povestea tragică din spatele accidentului.

În tinerețe când lucra la o fabrică, Silviu Prigoană a trecut prin cel mai greu moment al vieții. În urma unui accident dramatic, acesta a rămas cu un picior amputat. Vasile Prigoană, tatăl afaceristului a povestit seara în care s-a petrecut tragicul accident. Un coleg de muncă ar fi venit la el să îl înștiințeze că Silviu a fost dus de urgență la spital.

„A fost o tragedie. Si in special pentru mama lui. Era noaptea, cam pe la ora 12. Era de serviciu la fabrica de spirt, iar vis-a-vis de fabrica de spirt locuiam noi. Si a venit unul dintre colegi si a spus: «Tati Prigoana, Silviu e la spital, ca s-a accidentat un pic la picior». Gata, repede, ne-am dus acolo si, cand a spus medicul care e situatia, gata, am crezut ca se sfarseste lumea asta cu totul!„, a declarat mai de mult Vasile Prigoană.

Nu a vrut să se pensioneze pe caz de boală

Silviu Prigoană a povestit că a avut parte de mai multe intervenții la piciorul afectat. Acesta a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor și nu a vrut să se pensioneze pe caz de boală, ci s-a întos la muncă. Silviu Prigoană a mărturisit că în timpul celei de-a treia intervenții a fost timp de 8 minute în moarte clinică. „Eram doar dupa vreo doi ani de munca si voiau sa-mi dea o pensie de 500 de lei pe luna. Eu am stat insa trei luni in concediu medical si apoi m-am intors. In cele trei luni, am stat internat in spital si am suferit trei operatii, pentru ca mi se tot cangrena piciorul. Medicii tot trebuiau sa-mi taie din el. La cea de-a treia operatie am avut parte si de moarte clinica. A durat cam 8 minute, dupa cum mi-a spus medicul anestezist. Mi-au facut trei anestezii si abia m-au mai resuscitat. Dupa un an mi-am pus prima proteza. Era o chestie foarte grea, din lemn”, a dezvăluit Silviu Prigoană.