Situație fără precedent în Suceava. Un tânăr a dat foc la două imobile în timp ce recita versete din Biblie

Din nebunie, răzbunare sau dorința de pocăință, un tânăr a dat foc la două case, în timp ce citea din Biblie.

incendiu suceava
incendiu suceava

Situație greu de înțeles în județul Suceava. Un bărbat de doar 28 de ani a dat foc casei sale și casei tatălui său. Agitat de băutură, bărbatul dădea foc casei în timp ce citea versete din Biblie. Cum a început totul.

Și-a incendiat casele, din răzbunare sau purificare?

Tânărul a fost surprins de polițiști în timp ce citea pasaje din Biblie, după ce a dat foc la case. Evenimentul a avut loc în localitatea Cornu Luncii.

Conform declarației oferite de G. Petru, în vârstă de 63 ani, a reieșit faptu că în prima zi de weekend, în jurul orelor 11.45, numitul G. Ilie- Petru, în vârstă de 28 ani, s-a certat cu tatăl său. La doar câteva zeci de minute, aproape de 13.25, bărbatul de 28 de ani a decis să se răzbune. El a decis „să purifice” curtea prin incendierea locuinței sale și a tatălui său. Așadar, a dat foc la ambele case.

incendiu suceava
incendiu suceava

La locul incendiului au intervenit de urgență mai multe autospeciale de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bucovina-Detașamentul de Pompieri Fălticeni. Din primele informații ale pompierilor, se pare că incendiul ar fi pornit de la folosirea intenționată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul.

Din nefericire, flăcările au mistuit cea mai mare parte a locuințelor. Norocul a făcut ca în urma incendiului să nu fie victime printre oamenii din curte sau chiar animalele. De altfel, pompierii au anunțat că nu a existat pericolul de propagare la alte locuințe din jur. Cu toate acestea, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de distrugere prin incendiere.

Bărbatul de 28 de ani a ajuns internat la neuropsihiatrie

Bărbatul care a provocat un astfel de eveniment a fost internat pe secția de neuropsihiatrie. Rămâne de văzut dacă medicii psihiatrii vor stabili dacă bărbatul avea discernământ în momentul în care a dat foc la case, sau nu.