Ultimă oră! Liviu Dragnea are mari probleme de sănătate

Liviu Dragnea trece printr-un adevărat chin, după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus. Fostul lider al PSD se luptă pentru viața sa.

Ultimă oră! Liviu Dragnea are mari probleme de sănătate
Ultimă oră! Liviu Dragnea are mari probleme de sănătate

Aflat în spatele gratiilor, Liviu Dragnea trece prin clipe din ce în ce mai grele. Acesta s-a îmbolnăvit de coronavirus și a avut nevoie de spitalizare, iar apoi a avut alte probleme tot mai grave. În prezent, fostul lider al social democraților acuză foarte multe probleme și dureri la coloană.

Cum se simte Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a avut norocul de se vindeca de coronavirus, însă acum are dureri mari la coloană. Cel care a reușit să îl viziteze oe Dragnea a fost fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu. Fostul lider PSD se află acum în spitalul penitenciarului Rahova, potrivit celor spuse de Codrin Ștefănescu. După ce a fost confirmat cu coronavirus, familia și prietenii lui Dragnea nu l-au putut vizita și nici măcar suna. Aceștia au reușit, într-un final, să afle care este starea lui Dragnea de sănătate, iar Codrin l-a și vizitat. Ulterior, acesta a ținut să povestească și românilor cum se simte Liviu Dragnea.

„Ieri am fost în vizită la Liviu. Starea sa de sănătate nu s-a ameliorat. A scăpat de Covid, dar are dureri mari la coloană. L-au transferat acum la spitalul penitenciarului Rahova, au renunțat la ideea de a-l muta forțat în alt județ. (…) E supus în continuare unui șir lung de abuzuri și nedreptăți, dar va rezista până la capăt”, a scris Codrin Ștefănescu pe contul său personal de Facebook.

Ultimă oră! Liviu Dragnea are mari probleme de sănătate
Ultimă oră! Liviu Dragnea are mari probleme de sănătate

Codrin Ștefănescu anunțase, pe 13 decembrie, că Dragnea are coronavirus. El a fost transferat de urgență la Penitenciarul-Spital București-Jilava. Acesta a avut norocul de a se vindeca, însă problemele de sănătate cu care se confruntă sunt foarte mari.

Liviu Dragnea trebuie să fie transferat de la spital, în închisoare. Acesta are de executat o pedeapsă ajunsă nici măcar la jumătate. Fostul lider PSD a fost condamnat pe data de 27 mai 2019 la 3 ani și 6 uni de închisoare cu executare. El este acuzat de abuz în funcție în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecție a Copilului Teleorman. Pentru că Dragnea s-a comportat exemplar în închisoare și că a dat dovadă că se poate reintegra în societate, acesta ar putea ieși mai devreme din închisoare, mai exact, în toamna anului 2021.