Diana Șoșoacă este și astăzi alături de minerii de pe Valea Jiului. Aceasta s-a ocupat de instigarea românilor la protest. Senatoarea partidului AUR le cere românilor să nu creadă în pandemie și a creat sloganul „Jos masca”!

Diana Șoșoacă a fost prezentă la protestele din Valea Jiului și a agitat oamenii care și așa erau nemulțumiți de veniturile salariale și de traiul în care muncesc în mine. Șoșoacă a profitat de agitația oamenilor și de mulțimea strânsă la fața locului și a instigat la protest. Aceasta susține că românii trebuie să susțină protestul „Jos masca! Nu există pandemie!”. Aceasta le cere oamenilor să meargă și în București la proteste.

Diana Șoșoacă a fost filmată în timp ce le cere oamenilor să meargă la proteste, să nu mai poarte masca și să plece la București pentru proteste. Mai mult, aceasta le transmite românilor că nu există pandemie și că totul este o mincicună.

,,Pandemia nu există, e doar o gripă”. ,, Ieșiți la revoluție români”.

Acestea sunt doar câteva dintre cuvintele spuse de senatoarea Diana Șoșoacă în timpul protestelor din Valea Jiului. Șoșoacă s-a alăturat manifestației și i-a întărit pe mineri să își ceară drepturile. Cu acest lucru, autoritățile nu au avut o problemă, însă Șoșoacă a încălcat legea în momentul în care a instigat românii să nu poarte mască, având în vedere că aceasta este obligatorie și utilă oamenilor. Mai mult, sărbătoarea a instigat la faptul că nu există pandemie, în timp ce milioane de oameni se luptă pentru viața lor în întreaga lume, inclusiv în România.

diana sosoaca protest
diana sosoaca protest

Pandemia a luat sfârșit, așa a zis și doamna doctor Albert, nu mai există pandemie în România cum nu mai există nici la nivel mondial. Pandemia nu există, o gripă care poate fi rezolvată cu paracetamol și vitamina C.

Jos masca, jos masca, jos masca…de ce? Pentru că masca înseamnă sclavie, pentru că masca înseamnă să nu vorbești și să nu spui adevărul, toți românii trebuie să dea masca jos pentru că asistăm la cea mai mare mascaradă posibilă, doamnă dați jos masca. România trezește te! Ieși la Revoluție! Recuperăm țara pierdută! Români afară! Nu cedați!

De ce nu luăm o aprobare că să manifestați în fața ministerului la București?„, a declarat Diana Șoșoacă.

https://www.youtube.com/watch?v=QQ8Z5iwdogY&feature=emb_title&ab_channel=REALITATEA.NET

Reamintim că 120 de mineri au coborât în mină de acum șase zile. Aceștia refuză să mai iasă la suprafață, chiar dacă își pun viața în pericol. Ei protestează deoarce, deși muncesc greu, plățile nu le-au fost făcute la timp și doar au fost amânați și mințiți. Minerilor li s-a promis că banii vor intra pe 26 februarie, însă aceștia nu acceptă o astfel de întârziere. Aceștia vor ca ministrul Cîțu să coboare în puț și să semneze un acord cu ei. Până în prezent, șase mineri s-au simțit rău și au fost scoși la suprafață și duși la spital. Revolta este din ce în ce mai mare, mai ales că la suprafață, mii de români îi sprijină pe mineri. Dacă autoritățile nu rezolvă rapid problema  minerilor, protestul s-ar putea transforma într-o adevărată revoluție.

Sursa foto: arhiva online